Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

WILLEM-JAN TIELEMANS

Advocaat, Partner
Medeoprichter van Dutch Advocaten. Gespecialiseerd in Commercial, M&A, Corporate en IT Recht.

Willem-Jan is sinds 2006 advocaat. Zijn cliënten zien hem als een getalenteerde, enthousiaste advocaat met een efficiënte en resultaatgerichte aanpak. Hij houdt zich bezig met het opstellen, onderhandelen en beoordelen van verschillende soorten nationale en internationale contracten. Willem-Jan is medeoprichter van Dutch advocaten en is gespecialiseerd in Commercial, M&A, Corporate en IT Recht. Tevens wordt hij regelmatig gevraagd om zijn kennis te delen in juridische tijdschriften en kranten.

Contact:
tielemans@dutchadvocaten.nl
020 226 1201

MAARTEN STOOP

Advocaat, Partner
Medeoprichter van Dutch advocaten. Gespecialiseerd in Corporate, Corporate Litigation, M&A.

Mede-oprichter van Dutch advocaten en hands-on advocaat op zakelijk en commercieel gebied. Maarten’s werkzaamheden bestaan onder meer uit het adviseren over aandeelhoudersovereenkomsten, overnames, commerciële samenwerkingsverbanden, maar ook het adviseren van bestuur. Daarnaast staat hij cliënten bij in ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen, waaronder geschillen tussen bestuurders,  aandeelhouders en commerciële partijen.

Contact:
stoop@dutchadvocaten.nl
020 226 1202

LEN HUARD

Advocaat, Partner
Gespecialiseerd in contracten, litigation, M&A en Real Estate.

Len Huard procedeert en adviseert binnen het contracten- en ondernemingsrecht. Hij vertegenwoordigt (inter)nationale bedrijven in complexe geschillen. Dankzij zijn internationale werkervaring en meertaligheid schakelt hij snel bij grensoverschrijdende kwesties. Len is regelmatig betrokken bij bedrijfsovernames, vastgoed transacties en het opstellen van commerciële contracten. Cliënten omschrijven Len als gestructureerd, oplossingsgericht en toegankelijk.

Contact:
huard@dutchadvocaten.nl
020 226 1203

MARIE-LOUISE VAN KLEEF

Advocaat, Partner en MfN register mediator
Gespecialiseerd in Real Estate en Mediation.

In 2024 is Marie-Louise toegetreden als partner bij Dutch Advocaten in Amsterdam. Zij is advocaat en Mfn Register mediator en voert bij Dutch Advocaten een gecombineerde praktijk met een focus op (zakelijke) mediation en vastgoed advocatuur. Als mediator bemiddelt zij bij particuliere en zakelijke conflicten. Zo houdt zij zich onder meer bezig met mediation bij vastgoedgeschillen, maar zij bemiddelt ook bij aansprakelijkheidskwesties en overige contractuele geschillen. Marie-Louise is daarnaast vastgoedadvocaat. Zij heeft veel ervaring met het adviseren en procederen over civielrechtelijke kwesties met betrekking tot vastgoed. Tot haar clientèle behoren onder meer particuliere huurders en verhuurders,woningbouwverenigingen, (horeca)ondernemers, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, aannemers, makelaars en andere beroepsbeoefenaars. Marie-Louise voert een mediation praktijk in Amsterdam en Aruba/Curaçao.

Contact:
vankleef@dutchadvocaten.nl
+31 (0)6 19 62 49 98

CINDY SCHROETEN

Legal Partner
Gespecialiseerd in arbeidsrecht en mediation.

Cindy is Legal Partner bij Dutch en gespecialiseerd in het arbeidsrecht sinds 2009. Naast advocaat is zij MfN gecertificeerd mediator en extern vertrouwenspersoon. Een pragmatisch advocate, die gaat voor hoogwaardige kwaliteit, met het hart op de tong en een gezonde dosis humor.

KITA DHALIWAL

Juridisch medewerker
Master student Ondernemingsrecht. Richt zich op de algemene juridische ondersteuning binnen Corporate en Commercial.

Als werkstudent bij Dutch Advocaten geeft Kita invulling aan haar interesse voor het recht gedurende twee tot drie dagen per week. Daarnaast is ze ook actief bezig met het behalen van haar master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. 

OLIVIER PONT

Juridisch medewerker
Rechtenstudent. Richt zich op algemene juridische ondersteuning binnen Corporate en Commercial praktijken.

Olivier is begonnen als werkstudent bij Dutch advocaten en volgt de master Commerciële Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Olivier heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.