Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

WILLEM-JAN TIELEMANS

Advocaat, Partner
Medeoprichter van Dutch Advocaten. Gespecialiseerd in Commercial, M&A, Corporate en IT Recht.

Willem-Jan is sinds 2006 advocaat. Zijn cliënten zien hem als een getalenteerde, enthousiaste advocaat met een efficiënte en resultaatgerichte aanpak. Hij houdt zich bezig met het opstellen, onderhandelen en beoordelen van verschillende soorten nationale en internationale contracten. Willem-Jan is medeoprichter van Dutch advocaten en is gespecialiseerd in Commercial, M&A, Corporate en IT Recht. Tevens wordt hij regelmatig gevraagd om zijn kennis te delen in juridische tijdschriften en kranten.


Contact:

tielemans@dutchadvocaten.nl
020 226 1201

MAARTEN STOOP

Advocaat, Partner
Medeoprichter van Dutch advocaten. Gespecialiseerd in Corporate, Corporate Litigation, M&A.

Mede-oprichter van Dutch advocaten en hands-on advocaat op zakelijk en commercieel gebied. Maarten’s werkzaamheden bestaan onder meer uit het adviseren over aandeelhoudersovereenkomsten, overnames, commerciële samenwerkingsverbanden, maar ook het adviseren van bestuur. Daarnaast staat hij cliënten bij in ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen, waaronder geschillen tussen bestuurders,  aandeelhouders en commerciële partijen.


Contact:

stoop@dutchadvocaten.nl
020 226 1202

LEN HUARD

Advocaat, Partner
Gespecialiseerd in contracten, litigation, M&A en Real Estate.

Len Huard procedeert en adviseert binnen het contracten- en ondernemingsrecht. Hij vertegenwoordigt (inter)nationale bedrijven in complexe geschillen. Dankzij zijn internationale werkervaring en meertaligheid schakelt hij snel bij grensoverschrijdende kwesties. Len is regelmatig betrokken bij bedrijfsovernames, vastgoed transacties en het opstellen van commerciële contracten. Cliënten omschrijven Len als gestructureerd, oplossingsgericht en toegankelijk.


Contact:

huard@dutchadvocaten.nl
020 226 1203

LILY GINSBERG

Legal Partner
Gespecialiseerd in effectief juridisch informeren, AI & Visual Partner.

Lily combineert juridische expertise met grafisch ontwerp en vertaalt (waar nodig) complexe informatie naar heldere visuals. Zij helpt bedrijven snel tot de kern komen, overtuigen of complexiteit visualiseren.

KITA DHALIWAL

Juridisch medewerker
Master student Ondernemingsrecht. Richt zich op de algemene juridische ondersteuning binnen Corporate en Commercial.

Als werkstudent bij Dutch Advocaten geeft Kita invulling aan haar interesse voor het recht gedurende twee tot drie dagen per week. Daarnaast is ze ook actief bezig met het behalen van haar master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. 

OLIVIER PONT

Juridisch medewerker
Rechtenstudent. Richt zich op algemene juridische ondersteuning binnen Corporate en Commercial praktijken.

Olivier is begonnen als werkstudent bij Dutch advocaten en volgt de master Commerciële Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Olivier heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.