• Post author:
  • Post category:news

Ondernemingsrechtadvocaat Len Huard (foto, partner bij Dutch Advocaten LLP) staat eigenaar van onder meer sportschoolketen Newstyle Healthcenters Kouros Falahi Firouzi (foto) op vele manieren bij. Desnoods tegenover een legertje Zuidas-advocaten, of als Falahi Firouzi heeft beloofd een jonge ondernemer te begeleiden. ‘In de zaak van het recruitmentbureau gaat het erom dat ik de vader van een van de jongens goed heb gekend. Op zijn sterfbed heb ik hem beloofd dat ik zijn zoon zou begeleiden. Dat is mijn persoonlijk belang erbij.’

Huard: ‘We leerden elkaar een paar jaar geleden kennen doordat we een hobby deelden: met een groep ondernemers in de winter zwemmen in koud water. En later bleek ook nog dat Kouros met een vorig bedrijf van hem ooit voor mijn vader een cd heeft geproduceerd.’

Falahi Firouzi: ‘Je kunt samen meer dan tien minuten ondergedompeld zitten in een ijsbad, als je mindset maar goed op orde is. Dan denk je: ik kán dit, de kou raakt me niet. Anders trek je het gewoon niet. We delen ook nog een achtergrond in martial arts. Dat geeft ook een bepaalde mindset.’

Lees hier verder